Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

μιχαλης μενιδιατης εφτα φορες τη μαζεψα

βοκ
καδρο με φελιζολ
μιχαλης μενιδιατης εφτα φορες τη μαζεψα

Πριν από τη συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει προπαρασκευαστική συνεργασία με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Γιώργο Χουλιαράκη, ο οποίος παρέμεινε στην Ουάσιγκτον ώστε να συνοδεύσει τον Έλληνα πρωθυπουργό στις συναντήσεις του και να τον ενημερώσει αναλυτικά για την οικονομική ατζέντα.


Να σημειωθεί πως ο κ. Χουλιαράκης ήδη το Σάββατο είχε μαζί με τον Ευκλείδη Τσακαλώτο συνεργασία με την Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ όπου έγινε μια πρώτη συζήτηση για τα θέματα που απασχολούν τις δύο πλευρές. Σε αυτή τη συνάντηση καταδείχθηκε η βούληση της ελληνικής πλευράς να κλείσει το ταχύτερο δυνατόν την αξιολόγηση, ώστε να μπει εν συνεχεία στο τραπέζι το θέμα του χρέους. Οι κ. Χουλιαράκης και Τσακαλώτος είχαν συνάντηση και με τον αναπληρωτή υπουργό Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων των ΗΠΑ Ντέιβιντ Μάλπας, από την οποία απεκόμισαν την εντύπωση πως η κυβέρνηση Τραμπ ακολουθεί την ίδια γραμμή με την κυβέρνηση Ομπάμα στο ελληνικό ζήτημα.



«Η Αμερική είναι φιλική ως προς το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους και πως το λογικό είναι να συζητηθεί το θέμα αυτό και σε ανώτατο επίπεδο», ανέφερε ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου από την Ουάσιγκτον.



Σε σχέση με τη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Κριστίν Λαγκάρντ ο ίδιος αξιωματούχος τόνισε πως κοινός στόχος και της Ελλάδος και του Ταμείου είναι η αναδιάρθρωση του χρέους να παραμετροποιηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται.



«Από τη δική μας την πλευρά θέλουμε ένα καθαρό δρόμο επιστροφής στις αγορές αρκετό καιρό πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος. Το Ταμείο από την πλευρά του θέλει να ξέρει νωρίς αν θα μείνει ή όχι στο πρόγραμμα. Αυτή αποτελεί μια κρίσιμη βάση σύγκλισης. Προφανώς προϋπόθεση για αυτή τη συζήτησή είναι να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση», ανέφερε σχετικά.



Για το χρόνο διεξαγωγής της συζήτησης για το ελληνικό χρέος, η ελληνική πλευρά υποστηρίζει πως δεδομένου ότι η πρώτη αξιολόγηση του ΔΝΤ στη βάση του «επί της αρχής» προγράμματος θα γίνει το Φεβρουάριο η συζήτηση για τα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους μπορεί να γίνει τότε. «Θα υπάρξει πίεση προς το Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΔΝΤ. Αυτό είναι ένα πολύ καλό κίνητρο ώστε το ίδιο το Ταμείο να πάρει την πρωτοβουλία για να προχωρήσει τη συζήτηση», ανέφερε σχετικά ανώτατο στέλεχος του οικονομικού επιτελείου από την Ουάσιγκτον.


Επιτυχής έξοδος από το πρόγραμμα



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο

φυτιλια για πυροτεχνηματα Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 22 και 17 ετών αντίστοιχα πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων και με το πρόσχημα ότι ήθελαν κάποιες πληροφορίες, μπήκαν μέσα. δημοτικο ωδειο πολιχνης μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο Στην συνέχεια οι δράστες ασκώντας σωματική βία στους ηλικιωμένους και απειλώντας τους, ερεύνησαν χώρους του σπιτιού, αλλά έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Όμως, έπειτα από λίγο, οι τρεις άνδρες επέτρεψαν και παραβιάζοντας παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν πάλι μέσα και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα. Περίοικοι που αντελήφθησαν ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός είχαν πληροφορηθεί και συγγενείς του ζευγαριού. Αμέσως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, έφθασαν στο σπίτι και με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων συνέλαβαν μέσα στο σπίτι και τους τρεις άνδρες.

παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ακολούθησε την ομάδα στη Βιτόρια, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της VTV ότι στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει πολλά χρόνια στο σύλλογο ο Τσάβι Πασκουάλ. διατροφη και αεροβια ασκηση olaplex with redken flash lift παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης Αναλυτικά οι δηλώσεις -Η γνώμη σας για αυτή τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα; «Είναι φανταστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους και είναι μια ωραία εμπειρία». -Αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός, προσέλαβε ως προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ κι έχει βελτιωθεί στην Ευρωλίγκα... «Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και στον Παναθηναϊκό αρκετά χρόνια». -Η γνώμη σας για τη Βιτόρια; «Έχετε πάρα πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι πολύ ωραία εδώ». -Πέρσι οι καλύτεροι παίκτες της Μπασκό

βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη

νεκροι στο εβερεστ ασφαλεια κλοπης μηχανακι Τα μέλη της Ε. Ε. ενημερώθηκαν και επίσημα για το περιεχόμενο της εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ομοσπονδιών-Μελών της FIFA, στην οποία ζητείται η άμεση αναστολή της ιδιότητας μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA, κοινώς...grexit. βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη «Βασική προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η λίγκα. Υπάρχει κίνδυνος για την εικόνα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε σκληροί και να στείλουμε μήνυμα ότι παίρνουμε μέτρα κατά της βίας. Απαιτούνται ενέργειες. Υποστηρίζουμε κι εμπιστευόμαστε πλήρως τον πρόεδρο της ΕΠΟ και το έργο του. Ζητούμε αναλόγως να τον στηρίζει και να ενεργεί μαζί του το σύνολο της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θέλουμε την υποστήριξη και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει η λίγκα να ολοκληρωθεί ομαλά και να δούμε πράξεις κι άμεσες αποφάσεις από τα δικαστικά όργανα. Να δού