Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

συνταξη προθεσης υπο

γιος νικου ευαγγελατου
τοποθετηση πλακων σε χωμα

Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για περισσότερα από εκατό περιστατικά στα θεσμικά όργανα της ΕΕ. «Είμαστε το πρώτο Κοινοβούλιο στην Ευρώπη που συζητά δημόσια το ζήτημα του εκφοβισμού» τονίζει η Ολλανδέζα Σόφια Ίντφελντ. «Δεν νομίζω ότι στο Κοινοβούλιο έχουμε περισσότερη παρενόχληση απ΄ότι αλλού. Αλλά δεν έχουμε και λιγότερη...», λέει Γάλλος συνάδελφος.


συνταξη προθεσης υπο

Οι σχέσεις εξάρτησης ευνοούν την παρενόχληση


«Όπου δημιουργούνται σχέσεις εξάρτησης και εξουσίας, εκεί ευδοκιμούν και οι συνθήκες για παρενόχληση» Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα επισημαίνει:



Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα έπρεπε να είναι από τους πιο προστατευμένους χώρους στον κόσμο, καθώς οι γυναίκες πλειοψηφούν, ενώ το μορφωτικό επιπεδο είναι υψηλό. Σκεφτείτε πόσο χειρότερα είναι τα πράγματα για μία γυναίκα σε προσφυγικό καταυλισμό...


2017 10 25T105146Z 253568521 RC1C67500C30 RTRMADP 3 EU HARASSMENTREUTERS/Christian Hartmann



«Μιλάμε για παρενοχλήσεις γυναικών από άνδρες. Μπορεί όμως να συμβαίνει και το αντίθετο, δεν είναι ζήτημα υ», δηλώνει η Βρετανίδα ευρωβουλευτής Ντάιαν Τζέιμς. «Έχω δύο άνδρες βοηθούς, αλλά ποτέ δεν τους έχω στριμώξει στο ασανσέρ» αντιτείνει η Γαλλίδα συνάδελφός της Καρίμα Ντελί. Η επίσης Γαλλίδα Μωρίν Σαρτιέ επαναφέρει το ζήτημα στις νομικές του διαστάσεις, προειδοποιώντας ότι «το Κοινοβούλιο έχει καθήκον επιμέλειας, άρα και προστασίας, για όλους όσους εργάζονται εδώ». Αλλά η πιο ουσιαστική επισήμανση προέρχεται από την εισηγήτρια των ευρωπαίων Σοσιαλιστών Ιράτσε Γκαρσία Πέρες: «Όπου δημιουργούνται σχέσεις εξάρτησης και εξουσίας, εκεί ευδοκιμούν και οι συνθήκες για παρενόχληση».


2017 10 25T105236Z 1584994425 RC17E3F3BDC0 RTRMADP 3 EU HARASSMENTREUTERS/Christian Hartmann


Εκστρατεία ενημέρωσης από την Κομισιόν


«Από το #MeToo πρέπει να πάμε στο #NotMe», λέει η Αυστριακή ευρωβουλευτής Ανγκέλικα Μλίναρ, σύμφωνα με την Deutsche Welle. Η αρμόδια Επίτροπος Σεσίλια Μάλστρεμ υπόσχεται άμεση δράση, καθώς και τέσσερα εκατομμύρια ευρώ για ενημερωτικές καμπάνιες σε όλη την Ευρώπη, ενώ θεωρεί υποδειγματική την καμπάνια για την ευαισθητοποίηση στη βία κατά των γυναικών που θα ξεκινήσει σύντομα η ιταλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την ΕΕ.


#MeToo: Μπορεί άραγε ένα hashtag να φέρει την αλλαγή; Ένας αντίλογος ουσίας


Σημαντικό βήμα σε νομικό επίπεδο αποτελεί η πρόσφατη προσχώρηση της ΕΕ στη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Με αφορμή τη συζήτηση στο Στρασβούργο η Κομισιόν θέλει να ασκήσει πίεση στα 28 κράτη-μέλη, ώστε να επικυρώσουν το συντομότερο δυνατό την πράξη προσχώρησης.


2017 10 25T105336Z 124149304 RC1C14776010 RTRMADP 3 EU HARASSMENTREUTERS/Christian Hartmann



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο

φυτιλια για πυροτεχνηματα Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 22 και 17 ετών αντίστοιχα πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων και με το πρόσχημα ότι ήθελαν κάποιες πληροφορίες, μπήκαν μέσα. δημοτικο ωδειο πολιχνης μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο Στην συνέχεια οι δράστες ασκώντας σωματική βία στους ηλικιωμένους και απειλώντας τους, ερεύνησαν χώρους του σπιτιού, αλλά έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Όμως, έπειτα από λίγο, οι τρεις άνδρες επέτρεψαν και παραβιάζοντας παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν πάλι μέσα και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα. Περίοικοι που αντελήφθησαν ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός είχαν πληροφορηθεί και συγγενείς του ζευγαριού. Αμέσως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, έφθασαν στο σπίτι και με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων συνέλαβαν μέσα στο σπίτι και τους τρεις άνδρες.

παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ακολούθησε την ομάδα στη Βιτόρια, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της VTV ότι στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει πολλά χρόνια στο σύλλογο ο Τσάβι Πασκουάλ. διατροφη και αεροβια ασκηση olaplex with redken flash lift παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης Αναλυτικά οι δηλώσεις -Η γνώμη σας για αυτή τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα; «Είναι φανταστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους και είναι μια ωραία εμπειρία». -Αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός, προσέλαβε ως προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ κι έχει βελτιωθεί στην Ευρωλίγκα... «Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και στον Παναθηναϊκό αρκετά χρόνια». -Η γνώμη σας για τη Βιτόρια; «Έχετε πάρα πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι πολύ ωραία εδώ». -Πέρσι οι καλύτεροι παίκτες της Μπασκό

βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη

νεκροι στο εβερεστ ασφαλεια κλοπης μηχανακι Τα μέλη της Ε. Ε. ενημερώθηκαν και επίσημα για το περιεχόμενο της εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ομοσπονδιών-Μελών της FIFA, στην οποία ζητείται η άμεση αναστολή της ιδιότητας μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA, κοινώς...grexit. βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη «Βασική προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η λίγκα. Υπάρχει κίνδυνος για την εικόνα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε σκληροί και να στείλουμε μήνυμα ότι παίρνουμε μέτρα κατά της βίας. Απαιτούνται ενέργειες. Υποστηρίζουμε κι εμπιστευόμαστε πλήρως τον πρόεδρο της ΕΠΟ και το έργο του. Ζητούμε αναλόγως να τον στηρίζει και να ενεργεί μαζί του το σύνολο της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θέλουμε την υποστήριξη και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει η λίγκα να ολοκληρωθεί ομαλά και να δούμε πράξεις κι άμεσες αποφάσεις από τα δικαστικά όργανα. Να δού