Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ταχυκαρδια υπερταση

Αυτό έγινε δεδομένου ότι την 13/7/2017 το απόγευμα η ΑΑΔΕ έλαβε ένα ακόμα επικαιροποιημένο αρχείο από το ΥπΑΑΤ, προκειμένου να δοθεί εύλογος χρόνος στους φορολογούμενους να εκπληρώσουν ορθά την υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης, η ΑΑΔΕ εισηγήθηκε προς το Υπουργείο Οικονομικών το οποίο και αποδέχθηκε την παράταση της προθεσμίας.


μπισκοτο της τυχης

ψαχνω ενα καλυτερο λαθος στιχοι

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών "αναφορικά με τα θέματα και τα πολλαπλά ερωτήματα που έχουν προκύψει και αφορούν στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος των κατά κύριο επάγγελμα αγροτών, το Υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενημερώνουμε για τα παρακάτω:



Οι κωδ. αριθμοί 037-038 της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος προσυμπληρώνονται, σύμφωνα με το ηλεκτρονικό αρχείο που αποστέλλεται στη Δ. ΗΛΕ. Δ. από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΥπΑΑΤ), με το οποίο γνωστοποιείται στην ΑΑΔΕ ποιοι φορολογούμενοι πληρούν τα κριτήρια χαρακτηρισμού ως κατά κύριο επάγγελμα αγρότες.



Α. Οι πολίτες που δεν έχουν μέχρι σήμερα υποβάλει δήλωση φορολογίας εισοδήματος, διότι θεωρούν ότι εσφαλμένα δεν απεικονίζονται ως κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, πρέπει σε κάθε περίπτωση να υποβάλουν εμπρόθεσμη δήλωση. Ακολούθως, οφείλουν να προβούν στις ενέργειες που θα τους υποδειχθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΥπΑΑΤ για τη διόρθωση της εικόνας τους στα αρχεία του Υπουργείου αυτού, τα οποία θα αποστέλλονται επικαιροποιημένα στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Δ. ΗΛΕ. Δ.). Κατόπιν λήψης του αρχείου αυτού, η ΔΗΛΕΔ θα αποστείλει ηλεκτρονική ειδοποίηση στους πολίτες που θα συμπεριλαμβάνονται στα επικαιροποιημένα αρχεία, ενημερώνοντάς τους για τη δυνατότητα υποβολής τροποποιητικής δήλωσης ηλεκτρονικά, χωρίς υποχρέωση προσκόμισης δικαιολογητικών στη Δ. Ο.Υ..


Συναφώς, για λόγους χρηστής διοίκησης η ΑΑΔΕ εισηγήθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών, το οποίο αποδέχθηκε να προτείνει νομοθετική διάταξη, με την οποία τροποποιητικές δηλώσεις που θα υποβληθούν για τον παραπάνω λόγο από 1-8-2017 μέχρι την 31-10-2017 θα θεωρούνται εμπρόθεσμες, εφόσον η αρχική δήλωση έχει υποβληθεί εμπρόθεσμα.


Σε περίπτωση που ο πολίτης κάνει αρχική δήλωση με επιφύλαξη, διότι θεωρεί ότι εσφαλμένα δεν έχει προσυμπληρωθεί στη δήλωσή του ο κωδ. αριθμός 037 – 038, προκειμένου για την ορθή εκκαθάριση της φορολογικής του δήλωσης, υποχρεούται, εντός 90 ημερών από την υποβολή της, να προσκομίσει στη ΔΟΥ βεβαίωση από την αρμόδια υπηρεσία του ΥπΑΑΤ ότι είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης. Μετά την τυχόν άπρακτη παρέλευση της προθεσμίας αυτής, οι ΔΟΥ θα προβαίνουν σε εκκαθάριση μη λαμβάνοντας υπόψη την επιφύλαξη, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.



ταχυκαρδια υπερταση

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο

φυτιλια για πυροτεχνηματα Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 22 και 17 ετών αντίστοιχα πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων και με το πρόσχημα ότι ήθελαν κάποιες πληροφορίες, μπήκαν μέσα. δημοτικο ωδειο πολιχνης μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο Στην συνέχεια οι δράστες ασκώντας σωματική βία στους ηλικιωμένους και απειλώντας τους, ερεύνησαν χώρους του σπιτιού, αλλά έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Όμως, έπειτα από λίγο, οι τρεις άνδρες επέτρεψαν και παραβιάζοντας παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν πάλι μέσα και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα. Περίοικοι που αντελήφθησαν ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός είχαν πληροφορηθεί και συγγενείς του ζευγαριού. Αμέσως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, έφθασαν στο σπίτι και με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων συνέλαβαν μέσα στο σπίτι και τους τρεις άνδρες.

παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ακολούθησε την ομάδα στη Βιτόρια, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της VTV ότι στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει πολλά χρόνια στο σύλλογο ο Τσάβι Πασκουάλ. διατροφη και αεροβια ασκηση olaplex with redken flash lift παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης Αναλυτικά οι δηλώσεις -Η γνώμη σας για αυτή τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα; «Είναι φανταστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους και είναι μια ωραία εμπειρία». -Αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός, προσέλαβε ως προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ κι έχει βελτιωθεί στην Ευρωλίγκα... «Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και στον Παναθηναϊκό αρκετά χρόνια». -Η γνώμη σας για τη Βιτόρια; «Έχετε πάρα πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι πολύ ωραία εδώ». -Πέρσι οι καλύτεροι παίκτες της Μπασκό

βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη

νεκροι στο εβερεστ ασφαλεια κλοπης μηχανακι Τα μέλη της Ε. Ε. ενημερώθηκαν και επίσημα για το περιεχόμενο της εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ομοσπονδιών-Μελών της FIFA, στην οποία ζητείται η άμεση αναστολή της ιδιότητας μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA, κοινώς...grexit. βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη «Βασική προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η λίγκα. Υπάρχει κίνδυνος για την εικόνα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε σκληροί και να στείλουμε μήνυμα ότι παίρνουμε μέτρα κατά της βίας. Απαιτούνται ενέργειες. Υποστηρίζουμε κι εμπιστευόμαστε πλήρως τον πρόεδρο της ΕΠΟ και το έργο του. Ζητούμε αναλόγως να τον στηρίζει και να ενεργεί μαζί του το σύνολο της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θέλουμε την υποστήριξη και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει η λίγκα να ολοκληρωθεί ομαλά και να δούμε πράξεις κι άμεσες αποφάσεις από τα δικαστικά όργανα. Να δού