Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

χειροποιητη στολη ζομπι

χειροποιητη στολη ζομπι

Ο υπουργός ΨΗΠΤΕ, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι KONTRA, πρόσθεσε ότι υπάρχουν ακόμα δύο αδιάθετες άδειες και σε περίπτωση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα ακολουθηθούν οι ίδιες διαδικασίες. «Νομίζω ότι ζούμε μια ευτυχή μετάβαση και διαμορφώνονται οι όροι για να μην έχουμε το φαινόμενο κατά το οποίο ο ραδιοτηλεοπτικός χώρος έχει συνεχώς ογκούμενα χρέη και δυσμενείς συνθήκες εργασίας των εργαζομένων» συμπλήρωσε. Ο Ν. Παππάς είπε ότι μέχρι στιγμής έχουν μπει στα δημόσια ταμεία περίπου μισό δισ. από φόρο διαφήμισης, τέλη χρήσης, άδειες, σημειώνοντας ότι θα μειωθεί ο φόρος διαφήμισης για να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας στα κανάλια. Ο Ν. Παππάς πρόσθεσε ότι τώρα μιλάμε για περίπου 1800 εργαζόμενους στους τηλεοπτικούς σταθμούς και με την οδυνηρή εκκρεμότητα του MEGA, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Δήλωσε αισιόδοξος ότι με το πέρας της αδειοδότησης τα πράγματα θα είναι καλύτερα για το προσωπικό των καναλιών και κάλεσε παράλληλα τους επιχειρηματίες να αξιοποιήσουν το πακέτο των 75 εκατ. ευρώ μέσω του πλαισίου στήριξης των οπτικοακουστικών παραγωγών γιατί έτσι «και ο κόσμος θα βρει δουλειά, και θα αξιοποιηθούν παραγωγές και η εικόνα της χώρας διεθνώς θα βελτιωθεί ραγδαία».


Μιλώντας για τη Σύνοδο Κορυφής για το μεταναστευτικό, ο υπουργός ΨΗΠΤΕ είπε ότι υπάρχει σκεπτικισμός και δεν μπορούμε να είμαστε εφησυχασμένοι, ωστόσο σημείωσε ότι έγιναν βήματα και θα υπάρξει απόφαση θετική εάν ο καθένας σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Πρόσθεσε ότι οι συντηρητικές δυνάμεις στην Ευρώπη, που ενίοτε ρέπουν και προς την ακροδεξιά, είναι ανίκανες να οργανώσουν μια πολιτική απάντηση που θα σέβεται το διεθνές και το ανθρώπινο δίκαιο στο μεταναστευτικό, λέγοντας ότι «θα είχε ενδιαφέρον η ελληνική Δεξιά να συμφωνήσει σε κάτι που θα είναι σε συμφέρον της Ελλάδας». Όσον αφορά τη στάση της Γερμανίδας καγκελαρίου στη Σύνοδο, ο Ν. Παππάς σημείωσε ότι Ελλάδα και Γερμανία έχουν δεχτεί τις μεγαλύτερες πιέσεις στο μεταναστευτικό χαρακτηρίζοντας λογικό χώρες που έχουν υποστεί την πίεση να υψώνουν τους τόνους και να δείχνουν αποτελεσματικά αντανακλαστικά.


Για τα σενάρια ότι ο πρωθυπουργός αντάλλαξε κάτι στη Σύνοδο για να πάρει τη μείωση του ΦΠΑ στα νησιά, ο Ν. Παππάς είπε ότι το θετικό από όλη αυτή τη φαντασιολογία είναι ότι κάποιοι παραδέχονται ότι η χώρα κερδίζει, προσθέτοντας ότι κάποιοι οφείλουν να μη μειώνουν την αξιοπιστία τους, υπογραμμίζοντας ότι «σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα για τα νησιά μας».


Μιλώντας για την επόμενη μέρα μετά τα μνημόνια, ο Ν. Παππάς είπε ότι είναι ξεκάθαρο ότι μπαίνουμε σε μια καινούργια περίοδο, προσθέτοντας ότι η μεταμνημονιακή παρακολούθηση δεν θα αφορά επιτροπεία, προαπαιτούμενα για τη λήψη της δόσης….».



χριστόφορος τορναρίτης βιογραφικό
φεστιβάλ αναρρίχησης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο

φυτιλια για πυροτεχνηματα Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 22 και 17 ετών αντίστοιχα πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων και με το πρόσχημα ότι ήθελαν κάποιες πληροφορίες, μπήκαν μέσα. δημοτικο ωδειο πολιχνης μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο Στην συνέχεια οι δράστες ασκώντας σωματική βία στους ηλικιωμένους και απειλώντας τους, ερεύνησαν χώρους του σπιτιού, αλλά έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Όμως, έπειτα από λίγο, οι τρεις άνδρες επέτρεψαν και παραβιάζοντας παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν πάλι μέσα και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα. Περίοικοι που αντελήφθησαν ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός είχαν πληροφορηθεί και συγγενείς του ζευγαριού. Αμέσως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, έφθασαν στο σπίτι και με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων συνέλαβαν μέσα στο σπίτι και τους τρεις άνδρες.

παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ακολούθησε την ομάδα στη Βιτόρια, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της VTV ότι στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει πολλά χρόνια στο σύλλογο ο Τσάβι Πασκουάλ. διατροφη και αεροβια ασκηση olaplex with redken flash lift παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης Αναλυτικά οι δηλώσεις -Η γνώμη σας για αυτή τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα; «Είναι φανταστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους και είναι μια ωραία εμπειρία». -Αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός, προσέλαβε ως προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ κι έχει βελτιωθεί στην Ευρωλίγκα... «Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και στον Παναθηναϊκό αρκετά χρόνια». -Η γνώμη σας για τη Βιτόρια; «Έχετε πάρα πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι πολύ ωραία εδώ». -Πέρσι οι καλύτεροι παίκτες της Μπασκό

βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη

νεκροι στο εβερεστ ασφαλεια κλοπης μηχανακι Τα μέλη της Ε. Ε. ενημερώθηκαν και επίσημα για το περιεχόμενο της εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ομοσπονδιών-Μελών της FIFA, στην οποία ζητείται η άμεση αναστολή της ιδιότητας μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA, κοινώς...grexit. βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη «Βασική προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η λίγκα. Υπάρχει κίνδυνος για την εικόνα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε σκληροί και να στείλουμε μήνυμα ότι παίρνουμε μέτρα κατά της βίας. Απαιτούνται ενέργειες. Υποστηρίζουμε κι εμπιστευόμαστε πλήρως τον πρόεδρο της ΕΠΟ και το έργο του. Ζητούμε αναλόγως να τον στηρίζει και να ενεργεί μαζί του το σύνολο της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θέλουμε την υποστήριξη και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει η λίγκα να ολοκληρωθεί ομαλά και να δούμε πράξεις κι άμεσες αποφάσεις από τα δικαστικά όργανα. Να δού