Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

φωτεινή τσακίρη instagram

Ο νικητής είχε πολλές επιλογές και ξεπερνώντας την αρχική του ατολμία, επέβαλε το παιχνίδι του και νίκησε εύκολα τον προβληματισμό και αποδεκατισμένο Παναθηναϊκό, διακόπτωντας έτσι μια δυσμενή σε βάρος του παράδοση.


ελληνικη κοινοτητα νυρεμβεργης διευθυνση

φωτεινή τσακίρη instagram

Το παιχνίδι που ξεκίνησε με τους πιο αργούς και υποτονικούς ρυθμούς, "έδωσε" την πρώτη αξιόλογη φάση στο 18' με το σουτ του Χρήστου Δώνη, στο δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη, μετά από σέντρα του Μυστακίδη, ενώ στην συνέχεια της φάσης ο Νέβες αιφνιδιασμένος δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.


Η φάση αυτή ξύπνησε τις διαθέσεις των γηπεδούχων, που δυο λεπτά αργότερα πλησίασαν με αξιώσεις και πάλι την εστία του Πασχαλάκη, αλλά στην φάση αυτή ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ κράτησε ανέπαφη την εστία του σε μονοκόμματο σουτ, του Μυστακίδη, από πάσα του Κάτσε, αλλά ο Πασχαλάκης είχε σωστή και θετική αντίδραση.


Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του και μάλλον τυχαία στην αφετηρία της φάση, άνοιξε το σκορ. Στο 28' με τον Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, που ευνοημένος από κοντρα της μπάλας στο πόδι του Μπίσεσβαρ, βγήκε σε θέση βολής και με υποδειγματικό πλασέ πέτυχε το 0-1.


Στο 31' και πάλι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στο προσκήνιο με το κλέψιμο του Βιεϊρίνια και την σέντρα του στον Πέλκα, όμως το σουτ του Ελληνα μέσου, έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ ο Παναθηναϊκός με φάουλ του Κάτσε δημιούργησε προϋπόθεση για ισοφάριση, όμως ο Πασχαλάκης είπε και πάλι "όχι".


Με δύναμη και πάθος αλλά χωρίς ποιότητα από τις δυο ομάδες ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το υπέρ αυτού αποτέλεσμα.


Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός μπήκε με αξιώσεις στο γήπεδο, και στο 54΄ από δυνατή παράλληλη σέντρα του Μυστακίδη, ο Μουνιέ δεν πρόλαβε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ αφυπνίστηκε σύντομα και πλησίασε με δυο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο γκολ. Στο 58' ο Πρίγιοβιτς πάσαρε αλλά ο Πελκας γλίστρισε μέσα στη μικρή περιοχή και δεν βρήκει τη μπάλα όπως ήθελε, με τον Βλαχοδήμο να μπλοκάρει.


Στο 62΄ ο Πέλκας έκανε τη σέντρα, ο Μπίσεσβαρ το πλάσε, αλλά η μπάλα πέρασε επίσης άουτ. Ο ΠΑΟΚ είχε πάρει ταχύτητα και στο 65' σημείωσε δεύτερο γκολ εδραιώνοντας τη νίκη του με σκόρερ και πάλι τον Σέρβο διεθνή. Από συνεργασία Πέλκα - Πρίγιοβιτς, που ξεκίνησε όμως από φάουλ του Πέλκα που δεν καταλογίστηκε, ο Πρίγιοβιτς πλάσαρε υποδειγματικά ανεβάζοντας το σκορ στο 0-2.


Η νίκη του ΠΑΟΚ είχε σφραγιστεί, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί. Στο 84' ο Εβγκέν Σάκχοφ, στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, από ασίστ του Μάτος, έπιασε δυνατό σουτ από την μεγάλη περιοχή και παραβίασε για τρίτη φορά την εστία του Βλαχοδήμου κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.


Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κουρμπέλης (85' Οικονόμου), Κολοβέτσιος, Ινσούα, Κάτσε, Τζανδάρης, Μουνιέ, Λουντ (17' Μυστακίδης), Δώνης (63' Μολίνς), Λουτσιάνο


ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μακ (69' Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (82' Σάκχοφ), Πέλκας (73' Λημνιός) και Πρίγιοβιτς.




ραδιοφωνικοι σταθμοι ποντιακα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο

φυτιλια για πυροτεχνηματα Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 22 και 17 ετών αντίστοιχα πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων και με το πρόσχημα ότι ήθελαν κάποιες πληροφορίες, μπήκαν μέσα. δημοτικο ωδειο πολιχνης μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο Στην συνέχεια οι δράστες ασκώντας σωματική βία στους ηλικιωμένους και απειλώντας τους, ερεύνησαν χώρους του σπιτιού, αλλά έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Όμως, έπειτα από λίγο, οι τρεις άνδρες επέτρεψαν και παραβιάζοντας παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν πάλι μέσα και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα. Περίοικοι που αντελήφθησαν ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός είχαν πληροφορηθεί και συγγενείς του ζευγαριού. Αμέσως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, έφθασαν στο σπίτι και με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων συνέλαβαν μέσα στο σπίτι και τους τρεις άνδρες.

παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ακολούθησε την ομάδα στη Βιτόρια, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της VTV ότι στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει πολλά χρόνια στο σύλλογο ο Τσάβι Πασκουάλ. διατροφη και αεροβια ασκηση olaplex with redken flash lift παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης Αναλυτικά οι δηλώσεις -Η γνώμη σας για αυτή τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα; «Είναι φανταστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους και είναι μια ωραία εμπειρία». -Αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός, προσέλαβε ως προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ κι έχει βελτιωθεί στην Ευρωλίγκα... «Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και στον Παναθηναϊκό αρκετά χρόνια». -Η γνώμη σας για τη Βιτόρια; «Έχετε πάρα πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι πολύ ωραία εδώ». -Πέρσι οι καλύτεροι παίκτες της Μπασκό

βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη

νεκροι στο εβερεστ ασφαλεια κλοπης μηχανακι Τα μέλη της Ε. Ε. ενημερώθηκαν και επίσημα για το περιεχόμενο της εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ομοσπονδιών-Μελών της FIFA, στην οποία ζητείται η άμεση αναστολή της ιδιότητας μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA, κοινώς...grexit. βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη «Βασική προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η λίγκα. Υπάρχει κίνδυνος για την εικόνα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε σκληροί και να στείλουμε μήνυμα ότι παίρνουμε μέτρα κατά της βίας. Απαιτούνται ενέργειες. Υποστηρίζουμε κι εμπιστευόμαστε πλήρως τον πρόεδρο της ΕΠΟ και το έργο του. Ζητούμε αναλόγως να τον στηρίζει και να ενεργεί μαζί του το σύνολο της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θέλουμε την υποστήριξη και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει η λίγκα να ολοκληρωθεί ομαλά και να δούμε πράξεις κι άμεσες αποφάσεις από τα δικαστικά όργανα. Να δού