Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

σαμος διαμερισματα

ειμαι στα λατινικα

Τονίζεται ότι αν και η ένταση των φαινομένων κατά κανόνα δεν θα είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αναμένεται να πέσουν αθροιστικά σημαντικές ποσότητες βροχής κυρίως στη δυτική και βορειοανατολική χώρα, όπου σε συνδυασμό με το κορεσμένο σε νερό έδαφος ενδέχεται να δημιουργήσουν πλημμυρικά επεισόδια.


Στο χάρτη του meteo που ακολουθεί παρουσιάζονται τα αθροιστικά ύψη βροχόπτωσης έως και το βράδυ της Πέμπτης 31/01, σύμφωνα με το προγνωστικά μοντέλο BOLAM.


meteo


Την Τετάρτη 30/01 βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα κυρίως στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά ηπειρωτικά.


Την Πέμπτη 31/01 τα εντονότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και κατά τόπους σε ημιορεινά ηπειρωτικά τμήματα.


Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία την Παρασκευή 01/02 οι βροχές θα περιοριστούν σημαντικά, ενώ το Σαββατοκύριακο 02-03/02 ο καιρός θα είναι βελτιωμένος και η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική άνοδο.


Αναλυτικά η πρόγνωση για την Τετάρτη


Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι άστατος. Προβλέπονται βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα.


Χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Τα φαινόμενα πρόσκαιρα στα δυτικά και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν και τις απογευματινές ώρες θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Τη νύχτα στο Ιόνιο εκ νέου θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.


Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6, στρεφόμενοι από το βράδυ σε νότιους 5 με 7 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 στρεφόμενοι βαθμιαία σε νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


Αττική


Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μέχρι το μεσημέρι. Πιθανότητα σποραδικών καταιγίδων τις πρώτες πρωινές ώρες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και γρήγορα δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές και τις πρωινές ώρες πιθανή καταιγίδα.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με βροχές. Στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Χιονοπτώσεις στα ορεινά και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινομένων τις βραδινές ώρες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 6 με 8 βαθμούς χαμηλότερη.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος



σαμος διαμερισματα
τραπεζια ξυλινα παραδοσιακα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο

φυτιλια για πυροτεχνηματα Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 22 και 17 ετών αντίστοιχα πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων και με το πρόσχημα ότι ήθελαν κάποιες πληροφορίες, μπήκαν μέσα. δημοτικο ωδειο πολιχνης μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο Στην συνέχεια οι δράστες ασκώντας σωματική βία στους ηλικιωμένους και απειλώντας τους, ερεύνησαν χώρους του σπιτιού, αλλά έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Όμως, έπειτα από λίγο, οι τρεις άνδρες επέτρεψαν και παραβιάζοντας παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν πάλι μέσα και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα. Περίοικοι που αντελήφθησαν ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός είχαν πληροφορηθεί και συγγενείς του ζευγαριού. Αμέσως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, έφθασαν στο σπίτι και με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων συνέλαβαν μέσα στο σπίτι και τους τρεις άνδρες.

παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ακολούθησε την ομάδα στη Βιτόρια, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της VTV ότι στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει πολλά χρόνια στο σύλλογο ο Τσάβι Πασκουάλ. διατροφη και αεροβια ασκηση olaplex with redken flash lift παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης Αναλυτικά οι δηλώσεις -Η γνώμη σας για αυτή τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα; «Είναι φανταστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους και είναι μια ωραία εμπειρία». -Αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός, προσέλαβε ως προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ κι έχει βελτιωθεί στην Ευρωλίγκα... «Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και στον Παναθηναϊκό αρκετά χρόνια». -Η γνώμη σας για τη Βιτόρια; «Έχετε πάρα πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι πολύ ωραία εδώ». -Πέρσι οι καλύτεροι παίκτες της Μπασκό

βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη

νεκροι στο εβερεστ ασφαλεια κλοπης μηχανακι Τα μέλη της Ε. Ε. ενημερώθηκαν και επίσημα για το περιεχόμενο της εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ομοσπονδιών-Μελών της FIFA, στην οποία ζητείται η άμεση αναστολή της ιδιότητας μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA, κοινώς...grexit. βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη «Βασική προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η λίγκα. Υπάρχει κίνδυνος για την εικόνα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε σκληροί και να στείλουμε μήνυμα ότι παίρνουμε μέτρα κατά της βίας. Απαιτούνται ενέργειες. Υποστηρίζουμε κι εμπιστευόμαστε πλήρως τον πρόεδρο της ΕΠΟ και το έργο του. Ζητούμε αναλόγως να τον στηρίζει και να ενεργεί μαζί του το σύνολο της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θέλουμε την υποστήριξη και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει η λίγκα να ολοκληρωθεί ομαλά και να δούμε πράξεις κι άμεσες αποφάσεις από τα δικαστικά όργανα. Να δού