Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ενοικιαζομενα σπιτια επιπλωμενα μυτιληνη

αποβολη εμβρυου στον δευτερο μηνα

Ειδικότερα:


ενοικιαζομενα σπιτια επιπλωμενα μυτιληνη

α. Από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 13:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019, στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Ιπποκράτους (από τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Δημ. Βασιλείου – Πλατεία Αγίας Σοφίας – συνέχεια Γρηγ. Ξενοπούλου – δεξιά Λ. Μεσογείων – αριστερά Π. Κανελλοπούλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – δεξιά Ηλιουπόλεως – συνέχεια Καρέα – αριστερά Τιμολέοντος – συνέχεια Βούρβαχη – συνέχεια Χατζηχρήστου – συνέχεια Ροβέρτου Γκάλλι – συνέχεια Αποστόλου Παύλου – δεξιά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – συνέχεια Αμερικής – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.


β. Από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019:
(1) Στην περιοχή του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κ. Καραμανλή (από συμβολή με οδό Ακτής) – συνέχεια Αθηνάς – αριστερά Λ. Βάρης/ Βάρκιζας – δεξιά Ελευθερίας – συνέχεια Φλέμινγκ – δεξιά Βάρναλη – αριστερά Αθηνάς – δεξιά Κρόνου – δεξιά Ηλίου – συνέχεια Ακτής (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κ. Καραμανλή), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.
(2) Στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, καθώς και κατά μήκος της Αττικής Οδού και της Περιφερειακής Υμηττού σε βάθος ακτίνας -100- μέτρων ένθεν και ένθεν των τμημάτων των εν λόγω οδών, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.


γ. Από 06:00 ώρα της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 24:00 ώρα της ιδίας, στην περιοχή του Δήμου Πειραιώς που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Νεωρίων (από συμβολή με Ακτή Μουτσοπούλου) – δεξιά Τζαβέλλα – δεξιά Λ. Αλ. Παπαναστασίου – συνέχεια Λ. Β. Παύλου – συνέχεια Ακτή Κουντουριώτου – συνέχεια Ακτή Μουτσοπούλου (μέχρι τη συμβολή με οδό Νεωρίων), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής.


δ. Από 06:00 ώρα της Παρασκευής 11 Ιανουαρίου 2019 μέχρι και την 16:00 ώρα της ιδίας:
(1) Στην περιοχή του Δήμου Αμαρουσίου που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Ολυμπιονίκου Σπύρου Λούη (από συμβολή με Λ. Κηφισίας) – δεξιά Πιτταρά – δεξιά Αμαρυσίας Αρτέμιδος – συνέχεια Παραδείσου – δεξιά Αιγιαλείας – δεξιά Κατίνας Παξινού – συνέχεια Καλομοίρη – δεξιά Ριζαρείου (μεχρί τη συμβολή με Λ. Κηφισίας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.
(2) Στην περιοχή του Δήμου Χαλανδρίου που περικλείεται από τις οδούς/ Λεωφόρους: Λ. Κηφισίας (από τη συμβολή με τη Λ. Εθνικής Αντιστάσεως) – δεξιά Παλαιολόγου – δεξιά Εθνικής Αντιστάσεως – αριστερά Ιωάννου Αποστολόπουλου – δεξιά Τζαβέλλα – αριστερά Εθνικής Αντιστάσεως (μέχρι τη συμβολή με Λ. Κηφισίας), συμπεριλαμβανομένων των τμημάτων και πεζοδρομίων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών.


Η απαγόρευση δεν επηρεάζει την συγκέντρωση που έχει προγραμματιστεί από διάφορες παρατάξεις και συλλογικότητες του αριστερού χώρου για τις 18.00 το απόγευμα στα Προπύλαια, καθώς αυτά δεν είναι μέσα στην ζώνη απαγόρευσης - δεν θα επιτραπεί όμως η πορεία προς το Σύνταγμα, που επίσης έχουν προαναγγείλει οι διοργανωτές, καθώς το όριο που τίθεται είναι η οδός Αμερικής.


Επηρεάζει επίσης την προγραμματισμένη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής, που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί την ίδια ώρα στον Ευαγγελισμό, καθώς το σημείο είναι μέσα στον «δακτύλιο» της απαγορευμένης ζώνης που έχει οριστεί από την ΕΛ. ΑΣ και επομένως δεν θα επιτραπεί η συγκεκριμένη συγκέντρωση.



σοφα λογια πρωταθλητων

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο

φυτιλια για πυροτεχνηματα Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 22 και 17 ετών αντίστοιχα πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων και με το πρόσχημα ότι ήθελαν κάποιες πληροφορίες, μπήκαν μέσα. δημοτικο ωδειο πολιχνης μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο Στην συνέχεια οι δράστες ασκώντας σωματική βία στους ηλικιωμένους και απειλώντας τους, ερεύνησαν χώρους του σπιτιού, αλλά έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Όμως, έπειτα από λίγο, οι τρεις άνδρες επέτρεψαν και παραβιάζοντας παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν πάλι μέσα και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα. Περίοικοι που αντελήφθησαν ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός είχαν πληροφορηθεί και συγγενείς του ζευγαριού. Αμέσως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, έφθασαν στο σπίτι και με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων συνέλαβαν μέσα στο σπίτι και τους τρεις άνδρες.

παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ακολούθησε την ομάδα στη Βιτόρια, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της VTV ότι στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει πολλά χρόνια στο σύλλογο ο Τσάβι Πασκουάλ. διατροφη και αεροβια ασκηση olaplex with redken flash lift παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης Αναλυτικά οι δηλώσεις -Η γνώμη σας για αυτή τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα; «Είναι φανταστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους και είναι μια ωραία εμπειρία». -Αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός, προσέλαβε ως προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ κι έχει βελτιωθεί στην Ευρωλίγκα... «Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και στον Παναθηναϊκό αρκετά χρόνια». -Η γνώμη σας για τη Βιτόρια; «Έχετε πάρα πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι πολύ ωραία εδώ». -Πέρσι οι καλύτεροι παίκτες της Μπασκό

βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη

νεκροι στο εβερεστ ασφαλεια κλοπης μηχανακι Τα μέλη της Ε. Ε. ενημερώθηκαν και επίσημα για το περιεχόμενο της εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ομοσπονδιών-Μελών της FIFA, στην οποία ζητείται η άμεση αναστολή της ιδιότητας μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA, κοινώς...grexit. βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη «Βασική προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η λίγκα. Υπάρχει κίνδυνος για την εικόνα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε σκληροί και να στείλουμε μήνυμα ότι παίρνουμε μέτρα κατά της βίας. Απαιτούνται ενέργειες. Υποστηρίζουμε κι εμπιστευόμαστε πλήρως τον πρόεδρο της ΕΠΟ και το έργο του. Ζητούμε αναλόγως να τον στηρίζει και να ενεργεί μαζί του το σύνολο της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θέλουμε την υποστήριξη και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει η λίγκα να ολοκληρωθεί ομαλά και να δούμε πράξεις κι άμεσες αποφάσεις από τα δικαστικά όργανα. Να δού