Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

σιλικονη υψηλης θερμοκρασιας wurth

ραδιοφωνικοι σταθμοι νησιωτικα

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι το μέτρο περικοπής των συντάξεων νομοθετήθηκε στο πλαίσιο της β' αξιολόγησης μετά τις σχετικές απαιτήσεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, μιλώντας στο Ράδιο Παρατηρητής 94,0 FM Κομοτηνής.


Προσέθεσε δε πως «το μέτρο αυτό ήταν αχρείαστο για την επίτευξη του στόχου του πρωτογενούς πλεονάσματος για το 2019, ήταν μία θέση την οποία είχαμε εξηγήσει και στην Κομισιόν, η οποία επεξεργάζεται τον ελληνικό προϋπολογισμό».


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε πως είχε γίνει εδώ και καιρό δεκτό ότι το μέτρο έχει απλώς και μόνο δημοσιονομικό και όχι διαθρωτικό χαρακτήρα και το μόνο το οποίο έμενε ήταν να αποδειχθεί και με βάση τους αριθμούς και τις προβλέψεις, ότι δεν είναι αναγκαίο μέτρο, έτσι ώστε η Ελλάδα να επιτυγχάνει τους δημοσιονομικούς της στόχους.


«Νομίζω ότι είναι μία πολύ αισιόδοξη, πάρα πολύ θετική εξέλιξη, η οποία επιβεβαιώνει και τη θέση μας ότι πλέον είμαστε εκτός της μνημονιακής περιόδου, εκτός της περιόδου της μνημονιακής επιτροπείας, συζητάμε τον προϋπολογισμό με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εκτιμώ ότι το αποτέλεσμα της χθεσινής συζήτησης δίνει το στίγμα της νέας φάσης στην οποία έχουμε περάσει» είπε ο υπουργός Επικρατείας.


Ο κ. Τζανακόπουλος επανέλαβε πως ο ελληνικός προϋπολογισμός εμπεριέχει όλες τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού, έτσι όπως αυτές αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης - τη μείωση του ΕΝΦΙΑ για το 2019, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, το στεγαστικό επίδομα.


«Είναι η πρώτη φορά που ο ελληνικός προϋπολογισμός, μετά από δέκα περίπου χρόνια, εμπεριέχει έστω λελογισμένα μέτρα δημοσιονομικής επέκτασης και νομίζω ότι αυτό θα δώσει μία πολύ μεγάλη ενίσχυση, θα τονώσει αποφασιστικά την πορεία, αν θέλετε, ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, η οποία τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σημειώνει [θετικούς] ρυθμούς ανάπτυξης για έξι διαδοχικά τρίμηνα» συμπλήρωσε ο κ. Τζανακόπουλος.


Για τα αναδρομικά των συνταξιούχων ο υπουργός Επικράτειας είπε «η σημερινή ελληνική κυβέρνηση μεριμνά, και έχει μεριμνήσει, και έχει δώσει και μάχες για να στηρίξει το εισόδημα των συνταξιούχων, έχει δώσει τη μάχη των κοινωνικών μερισμάτων, τα οποία σε πολύ μεγάλο βαθμό κατευθύνθηκαν προς τους συνταξιούχους - περίπου ένα δισ. συνολικά πήγε προς τους συνταξιούχους την περίοδο 2016 και 2017 μέσω του Κοινωνικού Μερίσματος.


Από εκεί και πέρα δώσαμε τον αγώνα για να καταργήσουμε τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος στα επικουρικά ταμεία πράγμα το ποίο διέσωσε τις επικουρικές συντάξεις. Δώσαμε τον αγώνα για την κατάργηση του μέτρου της περικοπής των συντάξεων που απαιτούσε το ΔΝΤ, υπάρχει μία διαρκής μέριμνα από τη μεριά της κυβέρνησης στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας να προστατευτεί το εισόδημα του συνταξιούχου».


Ο υπουργός Επικρατείας επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι αυτή «πραγματικά ανησυχεί και βρίσκεται σε μία τεράστια αμηχανία με δεδομένο ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, είχε καλλιεργήσει - και ο αντιπολιτευτικός Τύπος αλλά και η ΝΔ - μία αίσθηση καταστροφής, καλλιεργούσαν διαρκώς την καταστροφολογία, κινδυνολογούσαν ότι δήθεν η χώρα μπαίνει σε μία φάση 4ου άτυπου μνημονίου, ότι δήθεν η χώρα βαδίζει στα βράχια, ότι δήθεν η ελληνική οικονομία καταρρέει, ότι βρισκόμαστε σε μία εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συνθήκη και αυτή τη στιγμή πραγματικά νομίζω ότι έχουν χάσει τα λόγια τους μπροστά σε αυτήν τη νέα πραγματικότητα στην οποία έχουμε εισέλθει».


«Διότι, μιλάμε για μία νέα πραγματικότητα, που δίνει τη δυνατότητα στην κυβέρνηση να πάρει μέτρα στήριξης και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας αλλά και της κοινωνικής πλειοψηφίας. Θα ακούσουμε πάρα πολλά, όπως έχουμε ακούσει πάρα πολλά τα τελευταία τρία χρόνια, καταστροφολογικά και κινδυνολογικά, αλλά νομίζω ότι ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ποιος έχει καταφέρει να σταθεροποιήσει την ελληνική οικονομία, ποιος έχει βάλει ένα τέλος στο υφεσιακό σπιράλ των περικοπών, σε ποια κυβερνητική περίοδο κατάφερε η ελληνική οικονομία να ανακάμψει και ποιος είναι εκείνος ο οποίος διαρκώς μεριμνά για την κοινωνική πλειοψηφία, είτε με τα κοινωνικά μερίσματα, είτε με μέτρα τα οποία στοχεύουν στη φορολογική ελάφρυνση και την κοινωνική στήριξη» συμπλήρωσε.


«Τώρα πραγματικά δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι περισσότερο για τις απόψεις που κατατίθενται στον δημόσιο διάλογο. Μου φαίνονται πλήρως παράλογες και παράδοξες. Νομίζω ότι θα ακούσουμε αρκετά παράδοξα το επόμενο διάστημα μπροστά σε μια προσπάθεια κάποιων να επιμένουν και να μετατρέπουν το άσπρο σε μαύρο, τη νύχτα σε μέρα» κατέληξε.



σιλικονη υψηλης θερμοκρασιας wurth
μητρώο ενεργειακοί ελεγκτές κύπρος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο

φυτιλια για πυροτεχνηματα Σύμφωνα με την Αστυνομία, τρεις άνδρες, ηλικίας 28, 22 και 17 ετών αντίστοιχα πήγαν χθες το βράδυ στο σπίτι, όπου διαμένει ζευγάρι ηλικιωμένων και με το πρόσχημα ότι ήθελαν κάποιες πληροφορίες, μπήκαν μέσα. δημοτικο ωδειο πολιχνης μεγας ιωαννης ενδοκρινολογος κινητο Στην συνέχεια οι δράστες ασκώντας σωματική βία στους ηλικιωμένους και απειλώντας τους, ερεύνησαν χώρους του σπιτιού, αλλά έπειτα από λίγη ώρα έφυγαν, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι. Όμως, έπειτα από λίγο, οι τρεις άνδρες επέτρεψαν και παραβιάζοντας παράθυρο του σπιτιού των ηλικιωμένων, μπήκαν πάλι μέσα και προσπάθησαν να αφαιρέσουν διάφορα αντικείμενα. Περίοικοι που αντελήφθησαν ότι κάτι συνέβαινε, ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ το γεγονός είχαν πληροφορηθεί και συγγενείς του ζευγαριού. Αμέσως, άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αιτωλικού, έφθασαν στο σπίτι και με την βοήθεια συγγενικών προσώπων των ηλικιωμένων συνέλαβαν μέσα στο σπίτι και τους τρεις άνδρες.

παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που ακολούθησε την ομάδα στη Βιτόρια, ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στην κάμερα της VTV ότι στόχος του Παναθηναϊκού Superfoods είναι η κορυφή σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει πολλά χρόνια στο σύλλογο ο Τσάβι Πασκουάλ. διατροφη και αεροβια ασκηση olaplex with redken flash lift παιξτε παιξτε βιολια σφακιανακης Αναλυτικά οι δηλώσεις -Η γνώμη σας για αυτή τη νέα εποχή της Ευρωλίγκα; «Είναι φανταστική, έχουμε δώσει 28 παιχνίδια ως τώρα, παίζουν όλοι με όλους και είναι μια ωραία εμπειρία». -Αυτή τη χρονιά ο Παναθηναϊκός, προσέλαβε ως προπονητή τον Τσάβι Πασκουάλ κι έχει βελτιωθεί στην Ευρωλίγκα... «Ο Τσάβι Πασκουάλ είναι ένας πολύ γνωστός προπονητής, είναι πάρα-πάρα πολύ καλός. Ήταν στη Μπαρτσελόνα αρκετά χρόνια και ελπίζουμε να είναι και στον Παναθηναϊκό αρκετά χρόνια». -Η γνώμη σας για τη Βιτόρια; «Έχετε πάρα πολύ ωραίο φαγητό, σε όλη τη χώρα των Βάσκων. Είναι πολύ ωραία εδώ». -Πέρσι οι καλύτεροι παίκτες της Μπασκό

βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη

νεκροι στο εβερεστ ασφαλεια κλοπης μηχανακι Τα μέλη της Ε. Ε. ενημερώθηκαν και επίσημα για το περιεχόμενο της εισήγησης του προέδρου της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ, προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Ομοσπονδιών-Μελών της FIFA, στην οποία ζητείται η άμεση αναστολή της ιδιότητας μέλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας από τη FIFA, κοινώς...grexit. βιβλιοπωλειο forum αγια παρασκευη «Βασική προτεραιότητα είναι να ολοκληρωθεί η λίγκα. Υπάρχει κίνδυνος για την εικόνα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Θέλουμε να δουλέψουμε μαζί, να είμαστε σκληροί και να στείλουμε μήνυμα ότι παίρνουμε μέτρα κατά της βίας. Απαιτούνται ενέργειες. Υποστηρίζουμε κι εμπιστευόμαστε πλήρως τον πρόεδρο της ΕΠΟ και το έργο του. Ζητούμε αναλόγως να τον στηρίζει και να ενεργεί μαζί του το σύνολο της Εκτελεστικής Επιτροπής. Θέλουμε την υποστήριξη και από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πρέπει η λίγκα να ολοκληρωθεί ομαλά και να δούμε πράξεις κι άμεσες αποφάσεις από τα δικαστικά όργανα. Να δού